MCDONALD'S COOLSINGEL

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 857 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Coolsingel. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 21:51 Ik had 2 grote patat en 1 middel, heb 1 grote en 2 middel gekregen.Coolsingel is hier niet zo ver vandaan en dan 75 min, is wel erg lang en als je naar de route kijkt, hoe ze fietsen, rijden ze heel ver om. Jammer.
25 sep 2022 om 19:46 Enige minpuntje was geen duidelijke aanduiding welke cola zero was en welke regular. Verder alles prima.
24 sep 2022 om 20:35 De saus die ik had besteld zat er niet bij en de friet was al koud. De bezorging was wel snel.
21 sep 2022 om 20:33 Smakeloze burger, bijna niets erop.
21 sep 2022 om 7:39 Tijd verandere de hele tijd wnr de bestelling kwam, kwas bang dat mn eten gwn niet ging komen
2 sep 2022 om 23:06 2 vd 8 mc flurry's niet bezorgd. Erg jammer, 2 collega's geen ijsje....
24 aug 2022 om 18:34 Ik had wat besteld die ik niet kreeg en ook laat bezorgd, eten is koud,lang gewacht. Wie neemt de verantwoordelijk voor? Heeft de bezorger het opgegeten of iets? Ik had dat ook gezien eten lange tijd geleden let dat ook op!!! #McDonalds #Thuisbezorgd
31 jul 2022 om 21:59 Waren producten vergeten en verkeerde bestelling, snel achter de bezorger aan, zelf gecorrigeerd.
23 jul 2022 om 12:29 Bezorging was op tijd maar bezorgtijd was erg lang. Patat lauwwarm, milkshake warm
10 jul 2022 om 10:07 Bezorgtijd was zo lang dat het eten koud was. Kwaliteit eten was zeer slecht. Wie gaat hier verantwoordelijk voor nemen?
8 jul 2022 om 23:10 Vies
7 jul 2022 om 23:28 Medium gekregen ipv groot, geen fritesaus, geen dipsaus, drinken overal behalve in de beker waardoor koeken nat, geen rietje, uur moeten wachten en het eten was koud