MCDONALD'S COOLSINGEL

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 900 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Coolsingel. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 23:45 Manager mac donald aan de Coolsingel heel onbeschoft gereageerd toen ik vroeg of de bestelling al was verstuurd. Zijn naam is Jeame! Hier bestel ik dus nooit meer.. Zeer slecht
22 nov 2022 om 19:23 T was lekker
18 nov 2022 om 18:23 Ene thara heeft mijn bestelling gebracht nam een hele omweg, vervolgens vroeg ik om haar reden wrm ze een omweg nam kreeg ik een grote mond terug, dus hoop dat ze hierop aangesproken word ze mag wel iets aan het klantvriendelijkheid doen
16 nov 2022 om 22:21 De helft van mijn drankje was gevallen in de zak d. Wat een afschuwelijke service!! Ik miste ook 1 drank. En het eten kwam laat en erg koud
16 nov 2022 om 22:05 Food was never delivered
16 nov 2022 om 21:13 Mijn cola was helemaal gevallen in de zak dus ik had geen drinken. Wat een afschuwelijke service!! En toen heb ik mcdonalds gebeld die vrouw zei we geven geen nieuwe drinken omdat we het goed hebben meegegeven. Stelletje waardeloze mensen.
16 nov 2022 om 20:17 De frisdranken waren gemorst in de zak, helft van de inhoud van beide dranken...weg. de vega burger was erg hard, waardoor ik bijna een tand brak.
15 nov 2022 om 20:08 Bezorgtijd wordt constant aangepast. Lettelijk 5 min fietsen, maar duurt langer dan een uur. Zielig voor de bezorgers, die lopen fooi mis
15 nov 2022 om 19:26 I live 5 mins away, but my food took over an hour and a half to be delivered.
14 nov 2022 om 20:56 ik had een oreo mc flurry met chocolade saus, maar ik kreeg alleen oreo met vanille ijs. Verder was m’n eten al helemaal koud.. maar dat kan ik nog een beetje begrijpen.
13 nov 2022 om 21:29 20 minuten op ontvangen gestaan om vervolgens een belletje te krijgen dat het niet meer geleverd wordt omdat de drinken is omgevallen en een nieuwe krijgen ho maar altijd wat met die thuisbezorg
13 nov 2022 om 17:42 One of the burgers was missing