MCDONALD'S COOLSINGEL

Recentebeoordeling


2 sterren uit 1101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij McDonald's Coolsingel. Meer weten? Ontdek meer

10 apr 2024 om 22:31 IT took very long
9 apr 2024 om 23:24 Hele slechte ervaring. Eten veel te laat bezorgd, het was koud en de bestelling klopte niet.
28 mrt 2024 om 20:58 Tijd kon tussen 25-50 min duren
24 mrt 2024 om 22:52 Ben niet zo tevreden over Macdonald Coolsingel want ongeveer iets meer dan de helft van de bestelling gekregen op Franse frietjes 2x en McShaker Fries na ie zijn er niet bijgeleverd terwijl deze door mij wel zijn gekozen en besteld!!!!
14 mrt 2024 om 18:41 Goed
12 mrt 2024 om 16:11 Bezorgtijd was prima. Maar de hele cola lag over m’n eten waardoor alles nat en vies was.
17 feb 2024 om 13:26 Delivery time and food was fine. Problem was the drink, it was all spilled over in the bag, and the bag leaking. It is not the first time, drinks from McDonald’s alway arrive leaking, and I get only half a drink because of that, and a dirty floor.
25 jan 2024 om 19:48 Eten was goed en goed ingepakt
23 jan 2024 om 17:41 Mijn bestelling was niet compleet en dat is niet de eerste x elke x als ik een bestelling plaats bij hun krijg ik niet de bestelling die ik heb geplaats. En als ik ze dan bel krijg ik te horen o wat vervelend maar je moet je klacht bij thuisbezorg do
18 jan 2024 om 9:34 Eten was koud dit kan echt niet. 30 euro betaald en het eten smaakte nergens naar. Drinken gelekt. Frietjes waren helemaal nat. Jullie hebben geluk dat ik maar een dag in rotterdam te vinden was want k had jullie hele zaak anders op stelte gezet
15 jan 2024 om 12:58 Koude friet. Half van het friet zakje gevuld en geen rietje. €16 voor betaald
3 jan 2024 om 22:37 Eten was warm en 5 min na de aangegeven tijd. Vriendelijke bezorger. Was even in de war van de saus, want die zit opeens in een andere verpakking. Verder was alles compleet en lekker